Paskelbta: 2022-07-22 14:28:47

Lowest Price Avanafil Tablet - Avana 100 mg

Erekcijos disfunkcija – tai vyro nesugebėjimas pasiekti ar išlaikyti erekciją tol, kol užteks lytinių santykių. Retkarčiais nepasireiškusi erekcija vyrams yra normalu. Tačiau jei tai vyksta nuolat, tai gali sukelti stresą ir paveikti pasitikėjimą savimi, taip pat gali pakenkti namų ūkiui.

Taigi, kas yra erekcijos disfunkcijos gydymas?

Nesijaudinkite, tai yra įveikiama problema! Šiandien geriamieji vaistai, tokie kaip PDE inhibitoriai, pakeitė požiūrį į erekcijos disfunkcijos problemų gydymą. Avanafilis, taip pat fosfodiesterazės (PDE) inhibitorius, padeda gydyti vyrų erekcijos disfunkciją (ED arba impotenciją). Jis tiekiamas firminiu vaistu "Avana 100 mg tabletė", kurio sudėtyje yra avanafilio.

Gamintojas - Sunrise Remedies Pvt. Ltd.
Pakuotė – 4 tablečių pakuotė
Kilmės šalis – Indija

Kaip ir kur gauti Avana 100 mg tabletę?

Avana 100mg – nereceptinį vaistą nuo erekcijos disfunkcijos galite įsigyti mūsų internetinėje vaistinėje Drugssquare. Kuo anksčiau buy Avana 100 mg online, tuo didesnė tikimybė vėl pasiekti erekciją. Užuot dirbę su savimi ir savo partneriu, geriau užsisakyti šį ED vaistą internetu. Dar geriau, Avana 100 price yra labai prieinama mūsų internetinėje medicinos parduotuvėje.
Kontaktiniai duomenys
Vietovė: Kėdainiai
Telefonas: +91-9958550955
El. paštas: drugssquare2017@gmail.com